Powrót
Menu
Strona główna
O nas
Czasopisma PAN
Polityka ochrony i archiwizacji
Indeksy
Tytuły czasopism
Autorzy publikacji
Kontakt
A
A
Czcionka domyślna
A
+
Czcionka średnia
A
++
Czcionka duża
Kontrast domyślny
Kontrast czarno-żółty
pl
en
pl
Publikacje PAN
Jak wyszukiwać?
wyszukiwanie zaawansowane
Wyniki wyszukiwania
Szukana fraza:
[Referencje = "M van Oeckel \(1999\), Comparison of different methods for measuring water holding capacity and juiciness of pork versus on\-line screening methods, Meat Sci, 51, 313, doi.org\/10.1016\/S0309\-1740\(98\)00123\-5"]
Filtruj wyniki
Filtruj wyniki
Czasopisma
Polish Journal of Veterinary Sciences (2)
Wybierz
Autorzy
Daszkiewicz, T. (1)
Denaburski, J. (1)
Koba-Kowalczyk, M. (1)
Kondratowicz, J. (1)
Sobotka, W. (1)
Śmiecińska, K. (1)
Wybierz
Wyniki wyszukiwania
Wyników:
2
Wyników na stronie:
25
50
75
Sortuj wg:
trafności
popularności
z 1
Slaughter value, meat quality, creatine kinase activity and cortisol levels in the blood serum of growing-finishing pigs slaughtered immediately after transport and after a rest period
K. Śmiecińska
J. Denaburski
W. Sobotka
Polish Journal of Veterinary Sciences | 2011 | No 1
| DOI:
10.2478/v10181-011-0007-x
Pobierz PDF
Pobierz RIS
Pobierz Bibtex
Autorzy i Afiliacje
Autorzy i Afiliacje
K. Śmiecińska
J. Denaburski
W. Sobotka
Changes in the quality of meat from roe deer (Capreolus capreolus L.) bucks during cold storage under vacuum and modified atmosphere
T. Daszkiewicz
J. Kondratowicz
M. Koba-Kowalczyk
Polish Journal of Veterinary Sciences | 2011 | No 3
| DOI:
10.2478/v10181-011-0068-x
Pobierz PDF
Pobierz RIS
Pobierz Bibtex
Autorzy i Afiliacje
Autorzy i Afiliacje
T. Daszkiewicz
J. Kondratowicz
M. Koba-Kowalczyk
1
Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'.
Więcej informacji
Rozumiem