Szczegóły Szczegóły PDF BIBTEX RIS Tytuł artykułu Sztuka architektury a sztuka kulinarna Tytuł czasopisma Teka Komisji Urbanistyki i Architektury Oddziału Polskiej Akademii Nauk w Krakowie Rocznik 2020 Wolumin vol. XLVIII Afiliacje Palej, Anna : Andrzej Frycz Modrzewski Krakow University, Faculty of Architecture and Fine Arts, Chair of Urban Design and Landscape Architecture Autorzy Palej, Anna Słowa kluczowe sztuka kulinarna ; dobry smak ; ‘palenisko’ ; identyfikacja regionalna ; Slow Food Wydział PAN Nauki Techniczne Zakres 135-147 Wydawca Oddział PAN w Krakowie Data 2021.02.09 Typ Artykuły / Articles Identyfikator DOI: 10.24425/tkuia.2020.135410 ; ISSN 0079-3450 ; eISSN 2450-0038 Źródło Teka Komisji Urbanistyki i Architektury Oddziału Polskiej Akademii Nauk w Krakowie; 2020; vol. XLVIII; 135-147