Details

Title

The effect of diets supplemented with fish broth and fish oil on the health of weaners

Journal title

Polish Journal of Veterinary Sciences

Yearbook

2011

Issue

No 2

Authors

Divisions of PAS

Nauki Biologiczne i Rolnicze

Publisher

Polish Academy of Sciences Committee of Veterinary Sciences ; University of Warmia and Mazury in Olsztyn

Date

2011

Identifier

DOI: 10.2478/v10181-011-0033-8 ; ISSN 1505-1773

Source

Polish Journal of Veterinary Sciences; 2011; No 2

References

T Bakuła (2004), Quality and Health Properties of Fish in Fattening Pig Nutrition. ; T Bakuła (2006), Influence of essential fatty acids present in fish oil on productive results in gilts, Med Weter, 62, 77. ; T Bakuła (2007), Efficacy of feed containing broth and fish oil in piglet rearing performance, Med Weter, 63, 1234. ; M Ensminger (2002), Feeds and Nutrition, 951. ; E Grela (2004), Nutritional and prophylactic importance of zinc in pig production, Med Weter, 60, 1254. ; A Högberg (2003), Fatty acid composition and tocopherol content of muscle in pigs fed organic and conventional feed with different n6/n3 ratios respectively, Food Chemistry, 80, 177, doi.org/10.1016/S0308-8146(02)00252-2 ; O Lowry (1951), Protein measurements with the Folin-reagents, J Biol Chem, 193, 265. ; K Pazourek (1988), Neutralizace kyselych hydrolizatu vzorku krmiv pro stanoveni aminokyselin na automatickem analizatoru. T, 339 Biol Chem Vet Praha, 24, 469. ; K Peisker (1964), Rapid semi-micro method for metyl esters from triglicerides using chloroform, methanol, sulphuric acid, J Am Oil Chem Soc, 41, 87, doi.org/10.1007/BF02661915 ; Z Pejsak (1998), Effectiveness of zinc oxide in prevention of post weaning diarrhea in pigs, Pol J Vet Sci, 1, 9. ; J Pepping (1999), Omega-3 essential fatty acids, Am J Health Syst Pharm, 56, 719. ; Regulation (<b>2004</b>) Journal of Laws 04.271.2688. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie metodyki postępowania analitycznego w zakresie określania zawartości składników pokarmowych i dodatków paszowych w materiałach paszowych, premiksach, mieszankach paszowych paszach leczniczych. ; Regulation (<b>2004</b>) Journal of Laws 04.162.1704. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie dopuszczalnych zawartości substancji niepożądanych w paszach. ; L Russell McDowell (1992), Minerals in animal and human nutrition, 265. ; N Shantha (1992), Gas chromatography of fatty acids, J Chromatogr, 624, 37, doi.org/10.1016/0021-9673(92)85673-H ; A Simopoulos (1991), Omega-3 fatty acids in health and disease and in growth and development, Am J Clin Nutr, 54, 438. ; A Winnicka (2008), Wartości referencyjne podstawowych badań laboratoryjnych w weterynarii.
×