Szczegóły Szczegóły PDF BIBTEX RIS Tytuł artykułu The effect of diets supplemented with fish broth and fish oil on the health of weaners Tytuł czasopisma Polish Journal of Veterinary Sciences Rocznik 2011 Numer No 2 Autorzy Bakuła, T. ; Lis, Ł. ; Iwaniuk, Z. ; Ordyński, Z. Wydział PAN Nauki Biologiczne i Rolnicze Wydawca Polish Academy of Sciences Committee of Veterinary Sciences ; University of Warmia and Mazury in Olsztyn Data 2011 Identyfikator DOI: 10.2478/v10181-011-0033-8 ; ISSN 1505-1773 Źródło Polish Journal of Veterinary Sciences; 2011; No 2 Referencje T Bakuła (2004), Quality and Health Properties of Fish in Fattening Pig Nutrition. ; T Bakuła (2006), Influence of essential fatty acids present in fish oil on productive results in gilts, Med Weter, 62, 77. ; T Bakuła (2007), Efficacy of feed containing broth and fish oil in piglet rearing performance, Med Weter, 63, 1234. ; M Ensminger (2002), Feeds and Nutrition, 951. ; E Grela (2004), Nutritional and prophylactic importance of zinc in pig production, Med Weter, 60, 1254. ; A Högberg (2003), Fatty acid composition and tocopherol content of muscle in pigs fed organic and conventional feed with different n6/n3 ratios respectively, Food Chemistry, 80, 177, doi.org/10.1016/S0308-8146(02)00252-2 ; O Lowry (1951), Protein measurements with the Folin-reagents, J Biol Chem, 193, 265. ; K Pazourek (1988), Neutralizace kyselych hydrolizatu vzorku krmiv pro stanoveni aminokyselin na automatickem analizatoru. T, 339 Biol Chem Vet Praha, 24, 469. ; K Peisker (1964), Rapid semi-micro method for metyl esters from triglicerides using chloroform, methanol, sulphuric acid, J Am Oil Chem Soc, 41, 87, doi.org/10.1007/BF02661915 ; Z Pejsak (1998), Effectiveness of zinc oxide in prevention of post weaning diarrhea in pigs, Pol J Vet Sci, 1, 9. ; J Pepping (1999), Omega-3 essential fatty acids, Am J Health Syst Pharm, 56, 719. ; Regulation (<b>2004</b>) Journal of Laws 04.271.2688. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie metodyki postępowania analitycznego w zakresie określania zawartości składników pokarmowych i dodatków paszowych w materiałach paszowych, premiksach, mieszankach paszowych paszach leczniczych. ; Regulation (<b>2004</b>) Journal of Laws 04.162.1704. Rozporządzenie Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi w sprawie dopuszczalnych zawartości substancji niepożądanych w paszach. ; L Russell McDowell (1992), Minerals in animal and human nutrition, 265. ; N Shantha (1992), Gas chromatography of fatty acids, J Chromatogr, 624, 37, doi.org/10.1016/0021-9673(92)85673-H ; A Simopoulos (1991), Omega-3 fatty acids in health and disease and in growth and development, Am J Clin Nutr, 54, 438. ; A Winnicka (2008), Wartości referencyjne podstawowych badań laboratoryjnych w weterynarii.