Wyniki wyszukiwania

Filtruj wyniki

  • Czasopisma
  • Autorzy
  • Słowa kluczowe
  • Data
  • Typ
  • Język

Wyniki wyszukiwania

Wyników: 4
Wyników na stronie: 25 50 75
Sortuj wg:
Słowa kluczowe bacteria food microbiology

Abstrakt

To save time and for the sake of convenience, we often reach for ready-to-eat meals, such as pre-made salads. But how safe are they?
Przejdź do artykułu

Autorzy i Afiliacje

Elżbieta Rosiak
1

  1. Institute of Human Nutrition Sciences, Warsaw University of Life Sciences (SGGW)

Abstrakt

Predictive mathematical models have useful applications in the food industry – preventing the loss and wastage of food, thereby conserving resources.
Przejdź do artykułu

Autorzy i Afiliacje

Elżbieta Rosiak
1

  1. Institute of Human Nutrition SciencesWarsaw University of Life Sciences (SGGW)

Abstrakt

Matematyczne modele prognostyczne mają zastosowanie w przemyśle spożywczym. Zapobiegają stratom i marnotrawstwu żywności i przyczyniają się do oszczędzania zasobów.
Przejdź do artykułu

Autorzy i Afiliacje

Elżbieta Rosiak
1

  1. Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiegow Warszawie

Abstrakt

Żeby oszczędzić czas, ułatwić sobie życie, często sięgamy po gotowe dania, produkowane przemysłowo surówki i sałatki. Co warto o nich wiedzieć?
Przejdź do artykułu

Autorzy i Afiliacje

Elżbieta Rosiak
1

  1. Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji